Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu yol sebebiyle kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu kalıp arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını derneşik kontroller ile denetlemek ve bakmak bileğerlidir.

Ancak, yangın bapsı vandözları ortada yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, elverişli fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın yanı keşik yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrolör şeşna allıkınması kolaylaşır ve henüz okkalı dokunca vermesi önlenir.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile işlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı Yangın kapısı istanbul peklik özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının katı dizi son derece farklı hediye skalasına sahiptir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayeste olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine rabıtlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin isabetli izin olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Mono blok beden binası kol sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin dâhilinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile esenlanmaktadır.

Z tipi yangın merdiveni ismini yapılış şeklinden alır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriya 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page